Skybox

INTERIOR DESIGN

Interior design

Ontwerp een representatieve ruimte voor ons in het Feijenoord Stadion.’ Zo luidde de opdracht van een drietal bedrijven uit de vastgoed-, bouw- en technieksector aan Do Company. ‘Een plek om te ontmoeten en te vergaderen, maar waar we ook met relaties kunnen genieten van een voetbalwedstrijd en een biertje.’

Do Company huurde Lilianne van der Meijden in om een skybox zó in te richten, dat alledrie de bedrijven zich gerepresenteerd voelen. Ze besloot het schuine plafond als letterlijk overkoepelend element in te zetten. Bedrukt met een opvallende bouwtekening, maakte ze hier de eyecatcher van de ruimte van. De vloer werd grasgroen, waardoor het voetbalveld de ruimte lijkt binnen te komen. Aan weerszijden van de skybox kwamen zitjes. Aan de ene kant hoog, om het veld goed te kunnen zien. Aan de andere kant laag, naar binnen gericht, waardoor de ruimte multi-inzetbaar is geworden.

PROJECT:
Skybox De Kuip

CLIENT:

TBI groep

DELIVERY DATE:

2010

Li interior design Skybox De Kuip Feyenoord Rotterdam 1